Daha Ergonomik, Acil Tıbbi Müdahale masaları

Acil tibbi Müdahale masaları

0 636

 

Acil Tıbbi Müdahale Masaları ihtiyaçları ve yeni uygulamaların evrimi

Ekonomik gelişmeler ve sağlık ilerlemesi sayesinde, yaşam koşulları son birkaç on yılda iyi bir şekilde gelişti. Yaşam beklentisi arttı, ancak yaşlıların sağlık sorunları da arttı. Toplum ayrıca modern yaşam tarzları nedeniyle ortaya çıkan yeni hastalıklar görüyor – stres, sırt ağrısı ve obezite ile sonuçlanan hastalıklar. Hasta sayısı arttıkça ve osteopati, masaj, acil tıbbi müdahale masaları gibi yeni hizmet uygulamalarına olan ihtiyaç arttıkça, tıp kurumlarının bu yeni talebe uyum sağlaması gerekmektedir.

Hareketlilik ve ergonominin önemi

Ergonomi, geniş bir fonksiyon dizisine cevap verdiği için tedavi masalarının temel özelliklerinden biri haline gelmiştir. Bu farklı ayarlar elektrikli aktüatörler ve / veya kolonlar tarafından etkinleştirilir. İster basit bir mekanik hareket isterse birkaç senkronize hareket olsun, elektrikli aktüatörler ve kaldırma kolonları ekipmana çok yönlülük sağlar.

Sağlık çalışanları, hasta için fiziksel pozisyonlarını değiştirebilir ve ona mümkün olan en rahatlığı sağlayabilir. Ergonomi, hareket kabiliyeti kısıtlı (yaşlılar veya aşırı kilolu gibi) hastalar için yerleşmekte zorluk çeken hastalar için de masa ayarlamayı mümkün kılar. Tıbbi personel için çalışmayı kolaylaştırır ve hastanın pozisyonlandırılması sırasında kaza riskini azaltır – bunların hepsi rahat ve güvenli bir şekilde yapılabilir.

Kontrol kutularımız ve el kumandalarımızda bulunan farklı saklama seçenekleri, ekstra bir yardım düzeyi ekler ve ekipmanın belirli ihtiyaçlara hızlı ve kolay bir şekilde ayarlanmasını sağlar. Kontrol edilmesi kolay ve etkili hareketler, hemşirelik personelinin daha iyi bir hizmet seviyesi sağlamasına yardımcı olur.

 

Ergonomi ve daha fazlası

Bazı tedavi türleri, elektrikli aktüatörlerle elde edilebilecek aşırı düzeyde bir hassasiyet gerektirir. Güçleri, her boyut ve şekildeki hastaları güvenle desteklerken sessiz mekanizmaları hasta kaygısını azaltır. İster basit bir hareket isterse birden fazla aktüatörlü daha karmaşık konfigürasyonlar olsun, mekanizmalar hasta için konfor ve güvenliği sağlamak için sorunsuz hareket etmelidir. Bu akışkanlığa, tüm hareketleri sorunsuz bir şekilde koordine eden kontrol kutusu tarafından izin verilir (yumuşak başlatma ve durdurma).

Elektrikli lineer aktüatörlerimiz, pratik ve işlevsel olurken tedavi masalarını sorunsuz bir şekilde kaldırmamıza ve ayarlamamıza olanak tanır. Farklı yükseklik ve eğim konfigürasyonları (baş, sırt ve bacak desteği), hastanın konforunu korumak ve mümkün olan en iyi tedaviyi sağlamak için her zaman bir avantajdır. Örneğin, otomatik bir masaj masası, uygulayıcının elleri meşgulken çalışma alanını ayarlamasına izin vererek daha fazla hijyen, rahatlık ve rahatlık sağlar. Osteopati tabloları da aynı işlevi vermektedir. Uygulayıcı, vücudun farklı bölgelerini ayrı ayrı akıcı ve otomatik bir şekilde ayarlayarak daha kolay müdahale edebilir.

Sağlanan tedavinin kalitesi esas olarak doktorun veya pratisyen hekimin uzmanlık deneyiminde olsa bile, kötü bir çalışma aracı prosedürün mükemmel ilerlemesini engelleyebilir.

MEPA TEKNİK’in  Acil Tıbbi Müdahale Masaları için çözümü

 

MEPA TEKNİK’te amacımız, tüm acil tıbbi  müdahale masaları ekipmanlarına kolayca entegre edilebilen akıllı, anahtar teslimi ve eksiksiz çözümler sunmaktır. Tıbbi alana uyarlanmış çok çeşitli elektrikli lineer aktüatörler ve kaldırma kolonları sunuyoruz. Çözümlerimiz masaj, tıbbi muayene, terapötik veya osteopati masaları için sağlamlıklarını ve güvenilirliklerini kanıtlamıştır. Ayrıca ekipmanın güvenliğini sağlamak için tıbbi standartlara göre birçok kez test edilirler.

TA37 elektrikli lineer aktüatör, sessiz hareketi (<54db) ve yüksek hızı nedeniyle özellikle tedavi masalarının yüksekliğini ayarlamak için uygundur. Konum geri bildirimi için bir salon sensörü ile donatılmış olarak gelebilir ve kolayca hatırlanabilen hafızaya alınmış konumları saklayabilir.

TA36, sıfıra yakın eksenel oynamasından dolayı artırılmış bir doğruluk seviyesi sunar, bu da onu muayene ve operasyon masaları için ideal hale getirir.

TA29 ve TA31 lineer aktüatörlerimiz, kompakt tasarımları nedeniyle sırt ve bacak desteklerini ayarlamak için yapılmıştır, bu da her tür tıbbi ekipmana kurulumunu kolaylaştırır.

Eksiksiz bir çözüm için, elektrikli aktüatörlerimiz ve kolonlarımız TC21 kontrol kutusu ve kolay ve sezgisel kullanım için özel olarak tasarlanmış yepyeni TMH16 el kumandamız tarafından kontrol edilebilir.

Elektrikli lineer aktüatörlerimiz, tıbbi alanın katı hijyenik standartlarına göre yıkanmalarına olanak tanıyan IP66W korumasıyla donatılabilir.

MEPA TEKNİK ayrıca, basit bir yükseklik ayarına izin vermek için herhangi bir acil tıbbi  müdahale masalarına  uyarlanabilen bir dizi elektrikli kaldırma sütunu (TL3, TL24 veya TL17 gibi) sunar.

Ayrıca acil tıbbi  müdahale masaları tüm tabla hareketlerinin otomasyonuna izin veren ayak şalterleri (TFS5 gibi) üretiyoruz. Özel ihtiyaçlar için programlanabilir 4 düğmesi vardır, bu düğme basit bir ayağa basarak hastanın boyunu ve sırt ve / veya bacak pozisyonlarını ayarlamayı mümkün kılar. 15 düğmeli TFS7 ayak pedalı daha fazla özelliğe ve depolama seçeneğine sahiptir.

 

 

Kalite, güvenlik ve tıbbi standartlar

Elektrikli aktüatörlerimiz sağlamdır. Bariatrik ekipman ve acil tıbbi müdahale masaları dahil olmak üzere ağır yükleri desteklemek için tasarlanmıştır. Tıbbi bir ortamda çalışmak üzere özel olarak tasarlanmışlardır ve yüksek hijyen koşulları ve deterjanlarla yoğun temizlik ile başa çıkmak için ek bir koruma derecesi ile donatılabilirler.

Kalite ve güvenlik, müşterilerimize garanti etmek istediğimiz faaliyetlerimizin temel ayrıcalıklarıdır. Cihazlarımız titizlikle test edilmiştir (EMC) ve Avrupa tıbbi standartlarını karşılar: EN IEC 60601-1 ve EN IEC 60601-1-2, elektro-tıbbi cihazlar için temel güvenlik ve performans gereksinimlerini tanımlar.

Tedavi ekipmanına yönelik çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen satış departmanınızla iletişime geçin!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı