VN1 T-Smart: Çatı Pencere Açma Sistemlerine Entegre Etmek İçin Akıllı Elektrikli Lineer Aktüatör

0 2.647

 

Çatı Penceresi

Endüstri hızla gelişiyor ve operatörlerin ve kullanıcıların ihtiyaçları giderek daha spesifik hale geliyor. Her zamankinden daha fazla özerklik ve verimlilik arayışında olan profesyoneller, güvenilirlik, etkinlik ve enerji verimliliğini garanti ederken otomasyon ihtiyaçlarını karşılayacak bileşenler istiyorlar. Bu yeni ihtiyaçları karşılamak için MEPA TEKNİK, VN1 Çatı Penceresi açma sistemlerine için akıllı bir teknoloji geliştirdi: T-Smart. Yenilikçi, gömülü bir denetleyiciye sahiptir. Bu konfigürasyon yerden tasarruf sağlar, kurulum süresini azaltır ve kullanımı kolaydır! T-Smart ayrıca hareketlerin programlanmasına ve senkronizasyonuna izin verir.

VN1, Çatı Penceresi açma lineer aktüatör akıllı sürüm için özelleştirilebilir, çeşitli yapılandırma seçenekleri mümkündür: strok uzatma ve geri çekmenin hassas ayarı, akım sınırı, yumuşak başlatma ve yumuşak durdurma, konum geri bildirimi, birden fazla motorun senkronizasyonu, aktüatör durumunun gerçek zamanlı izlenmesi, CAN veri yolu ve daha fazlasını gerektiren uygulamalar için özelleştirilmiş hizmet.

3 VN1 Lineer Aktüatörün Karşılaştırması

Çatı Penceresi

Farklı versiyonları ve teknik özellikleri sayesinde iki konfigürasyon mümkündür:

Klasik VN1: Doğrudan müşterinizin PLC’sine takılır; uzatma, geri çekme ve strok ayarı gibi temel işlevlerin programlanmasına olanak tanır.

VN1 T-Smart: 8 aktüatörün senkronizasyonuna izin verir: yerleşik kontrol ile 7 ikincil aktüatörü yönetecek bir ana aktüatör. Bu sistem, tüm açılış sistemlerini zamandan tasarruf, kurulum kolaylığı, komut ve programlama arasında senkronize etmek için doğru seçimdir.

Hız, strok, voltaj… Çok sayıda parametre ayarlamak mümkündür.

Klasik veya akıllı versiyonlarda mevcut olan VN1, alternatif veya doğru akımda çok sayıda konfigürasyona uyarlanabilir.

Aşağıdaki bazı uygulamaları keşfedin:
Pencere açıklıkları

VN1 sayesinde çatı penceresi için çok estetik ve yönetimi kolay. Sağduyuludur ve dış boruda bir bağlantı ile sınırlı alan uygulamaları için mükemmel şekilde uyarlanmıştır.

Akıllı sistemimiz sayesinde senkronizasyon, birçok pencere açıklığının aynı anda açılmasını sağlar. Rüzgar veya yağmur sensörlerini entegre eden küresel bir yönetim sistemi ile birleştiğinde, ayarlamalar otomatikleştirilebilir.

Doğal ısı ve duman egzoz sistemleri

Havalandırma, sağlıklı bir ortam sağlamak için gereklidir ve VN1 ile otomatikleştirildiğinde yönetimi daha da kolaydır. Isı veya duman sensörlerini entegre eden küresel sistemlerle birlikte VN1, otonom yönetim için havalandırmayı çatı penceresi ile otomatik hale getirir.

Güneşlik sistemleri

Giderek artan bir şekilde enerji verimliliği, azalan işletme maliyetleri ve kullanıcı konforu ile yönlendirilen hem kamu hem de özel yeni binalar, güneşlikler gibi gelişmiş teknolojileri içermektedir. VN1 T-Smart’ı ışık sensörleri içeren global sistemlerle birleştirerek, motorlu ve hatta otonom ayarlamalar kolayca gerçekleştirilebilir. Akıllı sistem, daha da kolay yönetim için birden fazla cihazı senkronize etmenize olanak tanır.

Kamyon açılış panelleri

Mobil ekipman ayrıca kullanıcılara daha fazla konfor sunma eğilimindedir. Birçoğu, bu yeni gereksinimleri karşılamak için açma ayarını kolaylaştırmak için pnömatik teknolojiyi elektrikli sistemlerle değiştirmiştir.

Basit bir düğmeye tıklayarak ve elektrikli aktüatör senkronizasyonu sayesinde, bir kamyonun tavan paneli tek başına, sorunsuz bir şekilde açılır veya kapanır ve yolcu, tüm dikkatlerini gerektiren diğer görevlere zaten başlayabilir.

VN1 T-Smart aktüatör hakkında daha fazla bilgi edinmek için satış ekibimizin bir üyesiyle iletişime geçin!

 

 

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı