Doğrusal Lineer Aktüatör Sisteminizi Aksesuarlar ile Özelleştirin

Doğrusal Lineer Aktüatör Sisteminizi Aksesuarlar ile Özelleştirin

0 1.835

Doğrusal Lineer Aktüatör Sisteminizi Aksesuarlar ile Özelleştirin

Doğrusal Lineer Aktüatör Sisteminizi Aksesuarlar ile Özelleştirin

MEPA TEKNİK , doğrusal lineer Aktüatör  ve bunların ortak uygulamaları konusunda  uzmanı olduğundan, genel uygulamanızı geliştirmek için çok çeşitli aksesuarlar sunabiliyoruz. Projenizin ihtiyaçlarına  uyacak şekilde tasarlanmış hem doğrusal lineer Aktüatör hem de aksesuarlar sunmaktayız. MEPA TEKNİK, özelleştirilebilir, ekonomik, ağır hizmet tipi ve özel uygulamanıza entegre edilmesi kolay bileşenler ve parçalar üretir.

MEPA TEKNİK‘in sunduğu tüm aksesuarlar hemen hemen her uygulamada kullanılabilir, ancak MEPA TEKNİK aksesuarlarının tipik olarak bulunduğu yaygın uygulama entegrasyonları vardır.

Ofis Mobilyaları için Aksesuarlar

Ergonomik uygulamaları düşündüğünüzde, büyük olasılıkla bir ofis veya atölye alanında bulunan yüksekliği ayarlanabilir bir masa veya iş istasyonu düşüneceksiniz. MEPA TEKNİK yüksekliği ayarlanabilir kolonlar ve elektrikli çerçeve kiti çözümleri sunar. Daha ağır modellerin bazılarının yerini alabilecek aksesuarlarımız da var.

TBS1, TBS2, TBS3 ve TBS4 Serileri, MEPA TEKNİK’in TGM Serisiyle çalışmak üzere özel olarak tasarlanmış parçalanmış iş mili bileşenleridir. Bazı kullanıcılar, iki, üç, dört veya altı ayaklı ayarlanabilir masa sistemleri oluşturmak üzere kendi kolon yapmak için MEPA TEKNİK‘den çeşitli mil ve Redüktörlü motorları satın alabilir. MEPA TEKNİK’in kaldırma kolonu ürün serisinin dışındaki bir milinin  dişli motorla eşleştirme esnekliği, yeni bir özelleştirme düzeyi sağlar.

Kablosuz şarjı destekleyecek bir şarj bağlantı noktası istiyorsanız, TWC Serimizi düşünün. Bu şık aksesuar masa üstüne takılabilir ve mobil cihazınızı şarj etmek için etkili bir şekilde çalışır.

Ev Mobilyalarında  Aksesuarları

MEPA TEKNİK ’un ev mobilyası aksesuarlarının yatar koltuğunuza veya ayarlanabilir yatağınıza entegre olduğunu sık sık göreceksiniz. Bu aksesuarlar birçok biçimde gelir ancak daha verimli bir kullanıcı deneyimi için uygulamanıza eklemek için eğlenceli seçeneklerdir.

TBC Serisi, doğrusal lineer aktüatör yedek bataryalı bir kontrol kutusuna ihtiyaç duymadan şarj etmek için ev mobilyası uygulamalarında yaygın olarak kullanılan bir pil şarj cihazıdır. Bu, koltuğunuzun veya yatağınızın, güç kesintisi sırasında bile uygulamanıza güç sağlayacak yedek pili tam olarak şarj etmesini sağlar.

TFA1 Serisi, cihazların kolay şarj edilmesi için doğrudan ev mobilyalarınıza veya yatar koltuklara takılabilen bir USB şarj bağlantı noktasıdır. TFA1, evde bulunan çoğu cihaza uyan çift USB şarj çıkışına sahiptir. Artık, yaslanmış konumunuzdan ayrılmanıza bile gerek kalmadan akıllı telefonunuzu şarj etmek yeterince basit!

TMM, TMM2, TMM3 ve TMM4 Serisi, daha rahatlatıcı bir deneyim için en çok ev mobilyalarında kullanılan titreşimli masaj motorlarıdır. TMM ve TMM4, ayarlanabilir yataklar için en uygun olanıdır. TMM2 ve TMM3, yatar koltuklar ve dinlenme koltukları için daha uygundur.

TRF ve TRF2 aksesuarları kablosuz el cihazlarının alıcılarıdır. Bunlar tıp uzmanları tarafından kablosuz kontrollerle kullanılmak üzere hastane yatağı uygulamalarında kullanılabilir. TRF2 Bluetooth özellikleriyle birlikte kullanılabilir, böylece ev mobilyalarınızı kontrol özelliklerine sahip bir tablet veya akıllı telefona bağlayabilirsiniz.

Televizyon Liftlerinde kullanılan Aksesuarlar

TVL3 televizyon asansörüne yatırım yaparsanız, TSS güvenlik şeridi aksesuarı, asansörün her zaman düzgün çalışmasını sağlamak için çok önemlidir. Güvenlik şeridi, asansörü çalıştırırken kullanıcıyı korumak için, çarpıldığında doğrusal lineer aktüatör hareketini sınırlar.

En sevdiğiniz koltukta oturmaktan ve kitap okumaktan hoşlanıyorsanız, evinizdeki aydınlatma durumuna bağlı olarak TRL1 aksesuarı gerekli olabilir. Bu okuma lambasının, ihtiyaçlarınıza göre ayarlanan esnek bir boynu vardır ve LED ışığı doğrudan koltuğa monte edilir.

TVL3 televizyon asansörüne yatırım yaparsanız, TSS güvenlik şeridi aksesuarı, asansörün her zaman düzgün çalışmasını sağlamak için çok önemlidir. Güvenlik şeridi, asansörü çalıştırırken kullanıcıyı korumak için, çarpıldığında doğrusal lineer aktüatör hareketini sınırlar.

En sevdiğiniz koltukta oturmaktan ve kitap okumaktan hoşlanıyorsanız, evinizdeki aydınlatma durumuna bağlı olarak TRL1 aksesuarı gerekli olabilir. Bu okuma lambasının, ihtiyaçlarınıza göre ayarlanan esnek bir boynu vardır ve LED ışığı doğrudan koltuğa monte edilir.

Medikal Uygulamalarda Aksesuarlar

Tüm tıbbi ekipmanın çok önemli bir yönü, bir tıp uzmanının ekipman üzerinde her zaman sahip olduğu kontrol miktarıdır. Bir hemşire, doktor veya yardımcı için hareket donanımlı sandalyeleri, yatakları, asansörleri ve masaları bir düğmeye veya düğmeye dokunarak durdurması çok önemlidir.

TEB Serisi, tıbbi yataklar, hasta kaldıraçları ve bir hastanın ele alındığı diğer sağlık hizmetleri mobilyaları için çok önemli olan bir acil durum düğmesidir. Tıbbi bir uygulamanın hareketinin derhal durdurulması gereken bir durum meydana gelirse, bu düğme aksesuarı, tıbbi profesyonelin durumu kontrol etmesini sağlamak için çok önemlidir.

Benzer şekilde, TEB2 Serisi, gücün derhal kesilmesi gereken acil durumlar için harici bir anahtar görevi görür.

TLB Serisi, doğrusal lineer aktüatör sisteminin tam kontrolü için de kullanılır. Bu kilit kutusu tıbbi ortamlarda kullanılır, böylece etkinleştirildiğinde hem lineer aktüatör hem de ahize kilitlenebilir. Bu, hasta için koruma sağlamanın ve hemşire veya refakatçinin el cihazını gözetim altında olmasa bile tam kontrol sağlamanın mükemmel bir yoludur.

TNC Serisi, bakıcıların evde bakım yatağı uygulamaları için takdir edecekleri bir acil durum mesajı alıcısıdır. Bağlantının kesilmesi sorunları, hasta yardımı alarmları ve düşük pil göstergesi konusunda kullanıcıyı uyaran üç gösterge ışığına sahiptir. Ayrıca el kumandaları ile entegre edilebilir ve hastanelerde hemşire çağırma sistemi için de kullanılabilir.

Hasta Güvenliği İçin Aksesuarlar

Ek olarak, doğrusal lineer aktüatör sistemleriniz için hem hasta hem de bakıcı için tam güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlayan bazı pratik aksesuarlar vardır.

TBL Serisi genellikle tıbbi yataklarda, yatağın alt kısmında görülür, böylece hemşireler ve diğer tıbbi personel, hastayı hareket ettirirken çarpışmalardan kaçınmak için görebilir.

TCR Serisi, kontrol kutunuzun AC kablosuyla ilgili olarak uygulamanızın kablo yönetimine yardımcı olacak bir kablo makarasıdır. Tıbbi uygulamalar söz konusu olduğunda, kablo yönetimi, kablo bağlantısının kesilmesi veya dolaşması nedeniyle güç kaybını veya sistem arızalarını önlemek için kabloları uygun şekilde organize etmek ve yoldan çıkarmak için çok önemlidir.

TYC ve TYC2 Serisi, birden fazla el kumandasının veya motorun tek bir çalıştırma sistemine bağlanmasına izin veren “Y” kablolardır. Hastanın el kontrolü gerektiren bir tıbbi yatak ve hemşire paneli gibi bir uygulamanın tasarımı iki el cihazı gerektirdiğinde bunlar çok önemlidir. Benzer şekilde, bağlantı kutusu olarak da bilinen TJB2 Serisi, birden fazla doğrusal lineer aktüatör ve el cihazının aynı uygulamada sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmasına izin verir.

Müşterilerimize uygulamaları için ek özelleştirme seçenekleri sunmaya devam etmek amacıyla MEPA TEKNİK’in aksesuar yelpazesi sürekli olarak genişlemektedir. Doğru aksesuarlarla, eksiksiz bir lineer aktüatör  sistemi, ek güvenlik özellikleri ve diğer isteğe bağlı geliştirmelerle önemli ölçüde geliştirilebilir. Aksesuarlar, sistemlerimizle mükemmel bir şekilde uyumludur, bu da onları herhangi bir sektördeki üreticiler için ideal seçenek haline getirir. MEPA TEKNİK’in kapsamlı ürün yelpazesi hakkında daha fazla bilgi için çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçin.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı