Hasta Yatağı Seçimi Doğru Olarak Yapmak

Evde Bakım İçin Doğru Hasta Yatağı Seçimi

0 463

Evde bakım hasta yatağı

Evde Bakım İçin Doğru Hasta Yatağı Seçimi

Nüfusumuz yaşlandıkça ve daha fazla tıbbi sorunla karşı karşıya kalırken, hastaneler ve diğer tedavi tesislerinin çoğu zaman yetersiz ve kalabalık olduğu bir sır değil. Bu tedavi tesislerinde kaynak eksikliği, potansiyel hastaların bakım almak için başka yerlere bakmaları gerektiği anlamına gelir. Hasta Yatağı evde kalmak, rahat ettikleri ve aşina oldukları bir ortamda kalmalarına izin verdiği için birçokları için çekici bir seçenektir. Bu rotayı seçerken, kişinin evinde uygun tedavi ekipmanının olduğundan emin olmak önemlidir.

Evde bakım ekipmanının muhtemelen en önemli parçası yataktır. Bu, bireyin muhtemelen zamanının çoğunu geçireceği yerdir. Hastanede olduğu gibi, yüksek kaliteli bakım alabilmek için evde bakım yataklarının otomatik olması gerekir. Elektrikli Hasta yatağı, hem hastayı hem de bakıcıyı rahat ettirmek için hareket kolaylığı ve yüksek bir işlevsellik yelpazesi sunar. Doğru otomatik evde bakım yatağını seçerken aklınızda bulundurmanız gereken bazı noktalar şunlardır:

  • Hastanın ihtiyaçlarını düşünün. Başlarının ve / veya bacaklarının ayarlanması gerekiyor mu? Yatakta eğim işlevinin olması tercih edilir mi? Elektrikli bir evde bakım hasta yatağı, farklı hareket türleri sağlamak için birden fazla lineer aktüatör ve kaldırma kolonuyla donatılabilir.
  • Hastanın ağırlığını düşünün. Aşırı kilolu veya obezlerse, daha yüksek yük kapasitesine sahip daha güçlü Lineer aktüatörlere sahip bir elektrikli hasta yatağı ihtiyaçları olacaktır. Bariatrik popülasyonu barındıran birçok otomasyon seçeneği vardır.
  • Bakıcının rahatlığını ve erişilebilirliğini düşünün. Hem bakımı alan kişinin hem de bakımı veren kişinin hayatını iyileştirmek için yatağın üzerinde bir kontrol paneli olması tercih edilir. Bu, bakıcının yatağın hareketlerini kişinin isteklerine göre kolayca kontrol etmesini sağlar. Ayrıca kontroller kişinin kendisi tarafından da yapılabilir.

MEPA TEKNİK , kaldırma koltuğu ve hasta kaldırma aktüatörlerinden hastanede ayarlanabilir hasta yatağı aktüatörlere kadar, üreticilere düşük gürültülü, kararlı, su geçirmez ve yüksek kapasiteli lineer aktüatör çözümlerinden oluşan kapsamlı seçenekler sunmuştur. Bu aktüatörler, özellikle sağlık sektörü, hastaneler, bakım evleri, tedavi merkezleri ve evde bakım için tasarlanmış, tıbbi olarak onaylanmış doğrusal hareket ürünleridir.

Bu öneriler, kendiniz veya sevdikleriniz için doğru evde bakım yatağını seçmeniz için bir çerçeve sağlamanıza yardımcı olacaktır. Günümüzde ve çağda ve modern teknoloji ile evde tedavi, tesis bakımı kadar etkili olabilir.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı