Yat Konforunu arttırmak İçin 3 Yol

0 522

yat

 

Yat Konforunu Geliştirmenin 3 Yolu

Yatlar giderek daha fazla lineer aktüatör ve kaldırma kolonları kullanıyor. Ayarlanabilir koltuklardan masa asansörlerine kadar, çözümlerimiz yatların kullanımını daha da keyifli hale getiriyor. Bu araçlar, tekne deneyiminizi gerçekten özelleştirmenize olanak tanır ve gördüğümüz gibi, bu, nüfusun rekreasyonel uygulamaları için gerekli hale geliyor.

Teknoloji gelişmeye devam ettikçe, lineer aktüatörlere ve kolon kaynaklarının kaldırılmasına daha fazla ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Tıbbi ekipmandan mobilya uygulamalarına kadar, doğrusal aktüatörler ve kaldırma kolonları bu araçları geliştirir ve onları daha verimli ve güvenilir hale getirir.

Doğrusal aktüatörler ve kaldırma kolonları oldukça çok yönlü bir kaynaktır. Günlük kullanım ve lüks deneyimleri geliştirmek için harikadırlar. Bu kaynakların yetenekleriyle, bunları lüks denizcilik uygulamalarında kullanmak için daha fazla talep olduğunu görüyoruz.

Eğlence amaçlı denizcilik endüstrisi güçlü ve büyüyen bir endüstridir. Yalnızca 2012’de Amerikalılar tekneler, malzemeler ve tekne aksesuarları için yaklaşık 36 milyar dolar harcadı. Ulusal Deniz Üreticileri Birliği (NMMA), Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 88 milyon yetişkinin her yıl eğlence amaçlı tekne ve denizcilik faaliyetlerinden zevk aldığını ve sayıların her yıl arttığını tespit etti.

 

TV Liftleri

TV liftleri bir yatta kullanmak için mükemmeldir. Bu araçlar, istemediğinizde televizyonunuzu gizlemenize ve istediğinizde kaldırmanıza olanak tanır. Ayrıca, izleme yeteneklerinizi en üst düzeye çıkarmak için televizyonun yüksekliğini ayarlamanıza da olanak tanır.

TVL3, televizyonunuzu ayarlamak ve gizlemek için mükemmeldir. Bu asansör, TV boyutunuza göre özelleştirmenize olanak tanıyan üç boyutta mevcuttur. TVL3, maksimum 135lbs’lik bir yükü kaldırabilir ve RoHS sertifikalıdır. Sadece bu da değil, aynı zamanda ayarlanabilir bir montaj braketine sahip olması, TV’nizi tam istediğiniz gibi kurmanızı kolaylaştırır.

Oturma Grupları

Ayarlanabilir koltuk, teknenizin konforunu artırmak için harikadır. Elektrikli lineer aktüatörler, tekne oturma yerindeki baş ve arkalıkları ayarlamanıza izin verebilir.

TA2 ve TA2P aktüatörlerimiz kompakttır ve dış ortamda mükemmel performans gösterir. Deniz ortamında bulunan sert dış mekan elemanlarına direnebilirler ve ayarlanabilir koltuklarınızın en iyi performansı göstermesini sağlarlar.

MA5‘imizi oturma uygulamaları için de kullanabilirsiniz. MA5, 785 pound’a kadar itme gücüyle zorlu çalışma ortamları için tasarlanmıştır. IP69K korumasına sahip olduğundan suya, toza ve diğer katı kirletici maddelere karşı dirençlidir. Ayrıca yüzde 25’e varan bir görev döngüsüne sahiptir. Aynı zamanda kompakt bir lineer aktüatör olan müşterilerimiz tekne uygulamalarında yerden tasarruf edebilirler.

TA16, oturma uygulamaları için bir başka ideal aktüatördür. Bu elektrikli lineer aktüatör, IP66 koruması gerektiren düşük gürültülü uygulamalar için mükemmeldir. İstenirse konum geri bildirimi için salon sensörleri gibi özellikler de ekleyebilirsiniz.

Yat Kapakları

MA2‘miz, zorlu çalışma ortamları ile karşılaşan uygulamalar için özel olarak tasarlanmıştır. IP69K koruması, yüksek basınçlı su jetlerine, toza ve diğer katı kirletici maddelere dayanabilmesini sağlar. Ayrıca Reed anahtarlarının strok uzunluğunu ayarlayabilmesi seçeneğine de sahiptir. Dayanıklılığı sayesinde bu elektrikli lineer aktüatör, yat kapanı kapılar için mükemmeldir.

Masa için Kolon Motorları

Bir yatta sınırlı alan olduğundan, onu maksimize etmek anahtardır. Masa asansörleri, tam da bunu yapmak için mükemmel bir çözümdür. MEPA TEKNİK‘in  TL3 sütunları bu uygulama için mükemmeldir. Dikdörtgen şekilleri, bir yatın sudaki hareketi için mükemmel olan sisteme mükemmel bir denge sağlar. Ayrıca potansiyometre (POT), salon sensörleri ve doğrudan kesme sistemleri için seçeneklere sahiptir.

MEPA TEKNİK‘in   aktüatörlerimizin ve kaldırma kolonlarımızın yatlar ve diğer denizcilik uygulamaları için ideal şekilde uygun olmasını sağlıyoruz. Tuzlu suya ve güneşe maruz kalma ekipman açısından zordur, bu nedenle bu çevresel kısıtlamalara dayanmak için deniz uygulamaları için lineer aktüatörlerimizi ve kaldırma kolonlarımızı test ettiğimizden emin oluruz.

Daha fazla bilgi için satış temsilcimizle iletişime geçin.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı