IP69K Koruma Koşullarına Uygun Elektrikli Aktüatörler MA5 ve TA29

IP69K Koruma Koşullarına Elektrikli Aktüatörler MA5 ve TA29

0 679

IP69K koruma

MA5, endüstriyel pazar için zorlu çalışma ortamları için uygun bir elektrikli lineer aktüatördür.3500 N’ye kadar itme kapasitesine sahip güçlü bir aktüatördür.% 25’e varan bir görev döngüsüne sahiptir. IP69K koruma  ile yüksek basınçlı su püskürmelerine, toza ve diğer katı kirletici maddelere karşı koyabilir.

İç tüpün bu yüksek seviyede korunması, isteğe bağlı gres odası aracılığıyla sağlanır. Kimyasal ürünler nedeniyle korozyona karşı yüksek koruma sağlar. Ayrıca opsiyonel olarak gres nipeli ile kullanıcılar gerektiğinde doğrudan gres ekleyebilirler.

MA5 ayrıca isteğinize bağlı olarak konumlandırma geri bildirimi için MEPA TEKNİK’in entegre Hall Sensörünü veya Potansiyometre sensörlerini de içerir.  Küçük geri çekilmiş uzunluğu, müşterilerimizin makinelerinde yerden tasarruf etmelerini sağlar.

Ayrıca IP69K koruma ile ağır çevre şartlarında rahatlık kullanılabilir.  MA5, aşağıdakiler gibi tarımsal ve endüstriyel ekipmanlar için uygundur:

  • Serpiciler
  • Yıkayıcılar
  • Hasat makineleri
  • Tahıl işleyicileri
  • Gübreler
  • Ekskavatörler
  • Yükleyiciler
  • Traktörler

 

IP69K koruma

 

TA29: Tıbbi Uygulamalar için Kompakt Bir Elektrikli Aktüatör

 

IP69K koruma

TA29 elektrikli lineer aktüatör, tekerlekli sandalyeler, diş hekimi koltukları ve hasta kaldırma sistemlerinin bacakları gibi tıbbi uygulamalar için tasarlanmıştır. Aynı zamanda kompakt bir tasarıma ve IP69K Koruma sınıfında bir aktüatöre ihtiyaç duyan diğer uygulamalar için de geçerlidir.

TA29 çeşitli avantajlar sunar:
  • Kompakt tasarım ve küçük kurulum boyutları
  • 4,500 Newton itme
  • Konumsal geri bildirim için isteğe bağlı Hall sensörleri
  • Hastanelerin katı hijyen standartlarını karşılamak için IP69K koruma

TA29  tüm kontrol kutularımız ve telefonlarımızla uyumludur ve sorunsuz entegrasyon sağlar. Örneğin, TC20 ve TMH3’ümüz ile birlikte kullanıcılar, hasta kaldırma bacak sisteminin konumunu kolayca yönetebilir.

Engelliler de bu geliştirilmiş sistemle rahat bir yaşam tarzına sahip olabilirler. Amaç, kullanıcılara daha iyi bir yaşam kalitesini sürdürmek ve sunmaktır. Bu konuda MEPA TEKNİK geniş ürün yelpazesi ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile siz müşterilerimize en uygun çözümleri sunmaktan mutluluk duyarız.

Otomasyon, çoğu sektörde geleceğin yolu olduğundan, gıda işleme trendi takip ediyor. Kalite ve verimlilik önemlidir ve otomatik süreçler, daha yüksek kusur tespiti ile daha fazla kontrol sağlar.  MEPA TEKNİK ürünleri, baştan sona sürecin her adımında yardımcı olur. Diğer otomasyon  çözümlerimiz ve IP69K koruma sınıfı sahip diğer ürünler  hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, bugün bizimle iletişime geçin.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı